Voor elke vervuiling een effectieve oplossing

Sinds 1978 is Blue Yel één van de marktleiders en specialist op het gebied van reinigings- en verzorgingschemie in de carwash- en truckwash branche. Twintig jaar geleden introduceerde Blue Yel als pionier het eerste schuimsysteem voor truckwash-installaties in Nederland.
Bij Blue Yel zijn de producten voor iedere afzonderlijke stap van de carwash exact op elkaar afgestemd. De omvangrijke en complete carwash productlijn bestaat uit hoogwaardige kwaliteitsproducten die zuinig zijn in verbruik en een uitstekend reinigingsresultaat geven. De producten van Blue Yel worden in een eigen “Research and Development” afdeling ontwikkeld en geoptimaliseerd volgens hoge eisen die gesteld worden binnen de industrie. De Blue Yel producten voldoen aan alle opgestelde richtlijnen en wetten en worden onder continue bewaking geproduceerd.
Wanneer het gaat om externe reiniging bieden zij u veelal biologisch afbreekbare, alkalische speciaalreinigers aan. Voor elke verwerking hebben ze het juiste product, of het nu gaat om een handmatige verwerking of om de meest geavanceerde borstelwasmachine.
Daarnaast bieden ze speciale producten aan voor de onderdelen van een auto die moeilijk te reinigen zijn, zoals bijvoorbeeld de velgen. 

Neem contact met ons op voor advies over de producten van Blue Yel!