Het handelsmerk Wolf is een bijzonder aantrekkelijke keuze voor zowel professionals als eindklanten. Ze bieden scherp geprijsde producten aan, die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en waarin de allernieuwste technologische innovaties zijn verwerkt. Het is precies deze combinatie die het merk Wolf een unieke concurrentievoordeel biedt, en die cliënten in staat stelt in alle marktsegmenten met succes te concurreren, ook met de gevestigde A-merken.

Geavanceerde smeermiddelen 

Smeermiddelen zijn cruciaal voor een lange levensduur van motoren en voertuigen, en zijn onmisbaar voor ons vervoer, onze industriële activiteiten en in ons dagelijkse leven. De producten moeten zeer zorgvuldig worden gekozen, om de prestaties van voertuigen te verbeteren en de levensduur ervan te verlengen.
Op basis van de nieuwste ontwikkelingen in technologie en regelgeving hebben ze geavanceerde smeermiddelen ontwikkeld en een gesegmenteerd assortiment samengesteld, dat exact voldoet aan de huidige en toekomstige behoeften van deze markt. Klanten kunnen er verzekerd van zijn dat zij specifiek op hun toepassing toegesneden producten zullen vinden, die voldoen aan alle specificaties van de desbetreffende Original Equipment Manufacturer (OEM).

Groenere producten met optimale prestaties

Als toonaangevend fabrikant van smeermiddelen zetten ze zich tevens in om een oplossing te vinden voor de milieuproblematiek van de toekomst, en zullen ze een belangrijke rol spelen in het streven naar groenere en schonere technieken, industrie en transport.
Voor de mensen die alleen het allerbeste willen voor hun voertuig, heeft Wolf baanbrekende scherp geprijsde smeermiddelen die motoren extra kracht geven en vitale energie voor optimale prestaties en een langere levensduur.

Zoek het ideale smeermiddel

Met behulp van onderstaand zoekprogramma van Wolf kunt u zelf uitzoeken welke smeermiddelen u nodig heeft aan de hand van:
– kenteken
– voertuigtype
– huidig smeermiddel
Vervolgens kunnen wij de betreffende producten voor u bestellen en eventueel aan huis bezorgen.
Heeft u toch advies nodig of wilt u product(en) bij ons bestellen?
Neem contact met ons op!