Welkom bij Carwash de Hemrik! Bij onze wasstraat aan de Jupiterweg in Leeuwarden staan onze medewerkers klaar om uw auto of (bestel)bus met de nodige zorg en aandacht weer in topconditie te krijgen. Wij bieden 4 verschillende auto wasprogramma’s aan, van een goedkoop basis programma tot een luxe VIP Polish behandeling. Voor de bussen hebben we 3 verschillende programma’s. In alle gevallen wordt uw voertuig aan het begin van de straat handmatig voorgewassen met extra aandacht voor uw velgen en wielbakken. Daarna neemt de machine uw auto mee langs de verschillende borstels in de straat via rollers op een kettingbaan, óf rijdt u uw (bestel)bus onder onze roll-over voor machinale reiniging. 

Wasstraat

De autowasstraat is voorzien van een Duitse Schleicher machine met o.a. een schuimboog, onderkant wassinginstallatie, diverse dak-, zij- en wielborstels, waxboog met waxborstels en een drooginstallatie met droogborstels. U kunt zelf uw auto in de straat te zetten, uw programma kiezen en afrekenen bij een van onze medewerkers via een abonnement of contante-/pinbetaling. Daarna kunt u ervoor kiezen om in uw voertuig te blijven zitten, óf u stapt ons gebouw binnen en kunt onder het genot van een gratis bakje koffie meelopen met uw auto via een hal die parallel loopt aan de wasstraat.

Onze roll-over voor (bestel)bussen is van het bekende merk Washtec, deze heeft een maximale doorrijhoogte van 3,15 meter.

Extra informatie

Voor een overzicht van onze wasprogramma’s en prijzen kunt u een kijkje nemen onder het kopje ‘Wasprogramma’s’. Hier vindt u tevens onze locatie en openingstijden. Voor al onze programma’s zijn abonnementen verkrijgbaar in de vorm van strippenkaarten. Deze zijn zowel voor zakelijke gebruikers als voor particulieren, en zijn voorzien van een aantrekkelijke korting.